РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (15)
Пошуковий запит: (<.>A=Чепель Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Фролова Н. Е. Розроблення методики газохроматографічного аналізу ефірних олій на капілярних колонках. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Фролова Н. Е. Фракціонування ефірної олії коріандру з вивченням якісного складу. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Фролова Н. Е. Порівняльні дослідження умов розділення ароматичних речовин різних класів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Чепель Н. В. Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2009
6.

Чепель Н.  Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
7.

Чепель Н. В. Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олій. — 2012 // Наука та інновації.
8.

Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
9.

Чепель Н. В. Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
10.

Чепель Н. В. Розроблення ароматичних композицій з ефірної олії шавлії мускатної для інкапсулювання гуміарабіком // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/6.
11.

Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
12.

Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
13.

Фролова Н. Е. Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіроолійної сировини в харчові ароматизатори // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського